شروع به کار اولین رئیس جمهور زن محجبه در دنیا

به گزارش مجله کالارنا، پس از فوت جان ماگوفولی، رئیس جمهور تانزانیا، معاون وی سامیه صلوحی حسن، در دنیا اولین زن مسلمان محجبه ای خواهد بود که به مقام ریاست جمهوری خواهد رسید.

شروع به کار اولین رئیس جمهور زن محجبه در دنیا

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سامیه صلوحی حسن 61 ساله، معاون رئیس جمهور فقید تانزانیا، اولین رئیس جمهور زن این کشور آفریقای شرقی خواهد بود و به جمع اندک زنان در قدرت در این قاره خواهد پیوست.

سامیه صلوحی حسن، روز چهارشنبه گذشته، سیاهپوش و با صدایی آرام خبر فوت رئیس جمهور این کشور را پس از سه هفته غیبت شرح داده نشده و طرح شایعات زیاد، بیان کرد.

خانم سامیه صلوحی حسن که اصالتا از مجمع الجزایر نیمه خودمختار زنگبار است، که از نظر تاریخی روابط این منطقه با سرزمین اصلی تانزانیا پرتنش است، برای مدت باقی مانده از دوره پنج ساله ریاست جمهوری، یعنی تا سال 2025، طبق قانون اساسی تانزانیا، ریاست دولت را بر عهده خواهد گرفت.

این مادر چهار فرزند که به تشویق زنان برای رسیدن به آرزو های خودشان شناخته شده است، از زمان رسیدن به قدرت مگوفولی در سال 2015، اولین معاون رئیس جمهور در تاریخ کشورش بود.

منبع: فرارو
انتشار: 2 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1400 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 1635

به "شروع به کار اولین رئیس جمهور زن محجبه در دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شروع به کار اولین رئیس جمهور زن محجبه در دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید