یک مصدوم در زمین لرزه بندر خمیر

به گزارش مجله کالارنا، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: یک نفر به هنگام فرار در زمان وقوع زمین لرزه 4.6 ریشتری بخش رویدر بندر خمیر دچار مصدومیت از ناحیه دست شده بود که به صورت سرپایی درمان شد.

یک مصدوم در زمین لرزه بندر خمیر

مهرداد حسن زاده یکشنبه شب در مصاحبه با ایرنا گفت: این فرد میان سال در زمان وقوع زمین لرزه سعی می نماید از اتاق فرار کند که دستش به شیشه شکسته پنجره برخورد نموده بود.

وی با بیان اینکه براساس آنالیز های اجرا شده تا این لحظه زمین لرزه خسارتی خسارتی به منازل مسکونی و کشاورزی وارد ننموده است، افزود: ریزش صخره و کوه در حاشیه یک نخلستان اتفاق افتاده است.

مردم شب را بیرون سپری نمایند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان پیشنهادکرد: با توجه به اینکه زمین لرزه های با شدت بالا دارای پس لرزه هستند مردم شب را بیرون از ساختمان ها و با فاصله ایمن از آن ها بگذارنند، بعلاوه ستاد بحران شهرستان بندرخمیر هم به حالت آماده باش درآمده است.

حسن زاده اضافه نمود: نیرو های امدادی وخدماتی هم در منطقه حضور دارند تا در صورت احتیاج اقدام های لازم را انجام دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان هم گفت: تیم خانه هلال و پایگاه جمعیت هلال احمر در رویدر فعال هستند و یک تیم هم از بندر خمیر به منطقه اعزام شده است.

مختار سلحشور گفت: نیرو های این جمعیت در اطراف کانون زمین لرزه درحال آنالیز و ارزیابی شرایط هستند.

زمین لرزه ای به بزرگی چهار و 6 دهم ریشتری در ساعت 19 و 41 دقیقه و 27 ثانیه یکشنبه شب به وقوع پیوست.

این زمین لرزه در عمق 18 کیلومتری سطح زمین در فاصله 10 کیلومتری شهر رویدر در شهرستان بندر خمیر 53 کیلومتری بندرخمیر و 54 کیلومتری درز در استان فارس رخ داد.

منبع: فرارو
انتشار: 6 آبان 1400 بروزرسانی: 6 آبان 1400 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 1901

به "یک مصدوم در زمین لرزه بندر خمیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک مصدوم در زمین لرزه بندر خمیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید