شرح مدیر کل هنرهای نمایشی درباره توقیف یک نمایش
به گزارش مجله کالارنا، مدیرکل هنرهای نمایشی با تأکید بر موقتی بودن توقیف نمایش عروس مردگان گفت: اگر گروه نمایشی موارد اصلاحی را رعایت کند مانعی برای ادامه اجرا نیست.

شهرام کرمی در پی بسته شدن سایت فروش نمایش موزیکال عروس مردگان به کارگردانی امید رضا سپهری در گفتگویی با خبرنگاران اعلام کرد: در بازبینی های حین اجرای این نمایش تغییراتی در شکل و محتوای نمایش مشاهده شد که برخلاف بازبینی های اولیه بود. این مسئله را به کارگردان تذکر دادیم ولی توجهی به آنها نشد و به همین دلیل نمایش را متوقف کردیم.
او در پاسخ به اینکه چرا اینقدر سختگیرانه با این نمایش برخورد شده است؟ گفت: در صورت اصلاح موارد اشاره شده نمایش می تواند دوباره اجرا گردد و ما حتی به احترام مخاطبانی که بلیت نمایش را خریداری نموده بودند اجازه اجرای آن را در روز پنجشنبه 26 اردیبهشت ماه دادیم، چون بلیت زیادی فروخته شده بود اما بازبینی هم دوباره انجام خواهد شد.
کرمی اضافه نمود: رویه ما با همه گروه های نمایشی گفت وگو است و این نمایش هم به طور موقت توقیف شده و در صورت رعایت و توجه به موارد اصلاحی اجرا از سر گرفته خواهد شد.
منبع: خبرگزاری ایسنا