اجرای کمربند حفاظتی در عرصه های منابع طبیعی همدان

به گزارش مجله کالارنا، خبرنگاران/همدان معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان از اجرای طرح کمربند حفاظتی در عرصه های منابع طبیعی این استان اطلاع داد و گفت: طرح کمربند حفاظتی به طول 20 کیلومتر و 225 هکتار طرح مبارزه مکانیکی با آفات و بیماری های جنگلی در عرصه های منابع طبیعی این استان اجرایی شد.

اجرای کمربند حفاظتی در عرصه های منابع طبیعی همدان

رضا الوندی در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: طرح کمربند حفاظتی از طریق نصب بنچ مارک ها (ستون های بتنی) و ایجاد نهال اجرا شده و با این کار مرز بین اراضی ملی و مستثنیات معین می گردد.

وی مهمترین هدف اجرای طرح کمربند حفاظتی را سهولت در امر پایش، حفاظت و حراست از اراضی منابع طبیعی و جلوگیری از تخلف و تصرف های اراضی ملی توسط افراد سودجو و فرصت طلب بیان کرد.

معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال جاری بیش از 14 هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی همدان زیرپوشش طرح پایش آفات و بیماری قرار گرفته است، گفت: آفات و بیماری ها تهدیدی جدی برای عرصه های جنگلی و مرتعی هستند.

وی مبارزه با آفات و بیماری های گونه های جنگلی و مرتعی را یکی از اقدامات اولویت دار حوزه معاونت حفاظت و امور اراضی این اداره کل دانست و اضافه کرد: فرآیند مبارزه با آفات و بیماری ها شامل بخش های پیش آگاهی، پیشگیری، کنترل و مبارزه بوده که اقدام های لازم در هر یک از این مراحل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

این مقام مسئول در منابع طبیعی استان همدان یادآور شد: براساس آنالیز های به عمل آمده آفات مهم و غالب گونه های مرتعی و جنگلی استان پروانه سرخرطومی بذرخوار بلوط و حشرات چوبخوار مطرح هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 19 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 795

به "اجرای کمربند حفاظتی در عرصه های منابع طبیعی همدان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اجرای کمربند حفاظتی در عرصه های منابع طبیعی همدان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید