افزایش 40 درصدی سپرده های بانکی
به گزارش مجله کالارنا، خبرگزاری خبرنگاران-آمار های بانک مرکزی از افزایش 40.7 درصدی مانده سپرده ها و 42.8 درصدی مانده تسهیلات بانکی در خاتمه مهرماه 99 نسبت به مقطع مشابه سال قبل، حکایت دارد.

از پروفایل ما وبلاگ بخار دیدن نمایید.
به گزارش خبرنگاران؛ گزارش شرایط کل مانده سپرده ها و تسهیلات ریالی و ارزی بانک ها و مؤسسات اعتباری به تفکیک استان در خاتمه مهرماه سال 1399 حاکی از آن است که مانده کل سپرده ها بیش از 33380.5 هزار میلیارد ریال شده است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل 9654.9 هزار میلیارد ریال (40.7 درصد) و نسبت به خاتمه سال قبل معادل 6217.7 هزار میلیارد ریال (22.9 درصد) افزایش نشان می دهد.
بالاترین مبلغ سپرده ها مربوط به استان تهران با مانده 18139.9 هزار میلیارد ریال و کم ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل 82.4 هزار میلیارد ریال است. مانده کل تسهیلات بیش از 24196.2 هزار میلیارد ریال است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل 7248.4 هزار میلیارد ریال (42.8 درصد) و نسبت به خاتمه سال قبل 4840.4 هزار میلیارد ریال (25 درصد) افزایش داشته است. بیش ترین مبلغ تسهیلات مربوط به استان تهران با مانده 15575.3 هزار میلیارد ریال و کم ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل 82.9 هزار میلیارد ریال است.
لازم به ذکر است؛ که نسبت تسهیلات به سپرده ها بعد از کسر سپرده قانونی 79.8 درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و خاتمه سال قبل، به ترتیب 0.2 و 0.4 واحد درصد افزایش نشان می دهد. نسبت مذکور در استان تهران 93.4 درصد و استان کهگیلویه و بویراحمد 112.4 درصد است.
بانک مرکزی اعلام نموده است که یکی از علل مهم بالا بودن رقم تسهیلات و سپرده ها در استان تهرا، ن استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکت ها و مؤسسات تولیدی سایر استان ها در استان تهران بوده و عمده فعالیت های بانکی آن ها به وسیله شعب بانک ها و مؤسسات اعتباری استان تهران انجام می گردد.
منبع: خبرگزاری آریا