روزانه 2000 مترمکعب به ظرفیت تصفیه خانه های استان مرکزی افزوده می گردد

به گزارش مجله کالارنا، خبرنگاران/مرکزی مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی گفت: تا انتها امسال دو تصفیه خانه خمین و دلیجان بهره برداری خواهد شد که با شروع به کار آنها روزانه 2000 مترمکعب به ظرفیت تصفیه خانه های استان اضافه می گردد.

روزانه 2000 مترمکعب به ظرفیت تصفیه خانه های استان مرکزی افزوده می گردد

جهت دریافت اجرای روف گاردن با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید.

مصطفی آمره امروز در جمع خبرنگاران در اراک بیان نمود: در سنوات اخیر اقدامات خوبی در نواحی و شهرک های صنعتی استان صورت گرفته و این امر باعث استقبال و اقبال خوب سرمایه گذاران برای حضور در شهرک ها و نواحی شده است.

وی با اشاره به واگذاری 160 هکتار از اراضی شهرک های صنعتی به سرمایه گذاران، گفت: برای امسال واگذاری 130 هکتار هدفگذاری شد که براساس آن تا به امروز 90 هکتار از اراضی واگذار شده است که از نظر زمان و متراژ واگذاری، این حجم بی سابقه بوده است و نشان از اقبال واحدهای صنعتی برای سرمایه گذاری در شهرک ها و نواحی صنعتی استان دارد. خوشبختانه در این سال ها زیرساخت های خوبی در این راستا ایجاد شده است.

آمره با بیان اینکه در حال حاضر مجموع زیرساخت ها و قراردادهای در دست اجرای شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی بیش از 90 میلیارد تومان است، اضافه نمود: تا خاتمه امسال دو تصفیه خانه خمین و دلیجان بهره برداری خواهد شد که با شروع به کار آنها دو هزار مترمکعب در روز به ظرفیت تصفیه خانه های استان اضافه می گردد، همچنین سرمایه گذاری خوبی در شهرک صنعتی ساوه صورت گرفته و دسترسی شهرک به اتوبان تکمیل و تامین زیرساخت هایی چون برق و آب نیز صورت گرفته است.

وی افزود: در شهرک صنعتی خیرآباد اراک که به عنوان یک اولویت برای شرکت شهرک ها در بحث جذب سرمایه گذار محسوب می گردد، عملیات اجرایی توسعه 200 هکتار از اراضی برای استقرار واحدهای صنعتی کوچک و متوسط شروع شده است، علاوه بر این، عملیات اجرایی ناحیه صنعتی خنجین در حال اجرا است که امیدواریم فاز نخست آن تا اوایل سال آینده به بهره برداری برسد، همچنین توسعه شهرک صنعتی شهید سعیدی، نخجیروان، ایبک آباد، پرندک و ناحیه صنعتی شهید بابایی نیز در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت شهرک های استان مرکزی با اشاره به اینکه در حال حاضر 32 شهرک و ناحیه صنعتی در حال واگذاری در استان وجود دارد، گفت: عملیات اجرایی ناحیه صنعتی سمقاور کمیجان با 50 هکتار وسعت به عنوان قطب صنایع چوب و منبت استان در جهت تحقق سیاست دولت به منظور توسعه اشتغال روستایی و تثبیت شغل شروع شده است. استان مرکزی سابقه بالایی در حوزه صنعت دارد و به دلیل زیرساخت های صنعتی و موقعیت جغرافیایی همیشه مورد توجه سرمایه گذاران است و باید کوشش کنیم که زیرساخت های لازم برای استقرار بیشتر صنایع مهیا گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 11 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 693

به "روزانه 2000 مترمکعب به ظرفیت تصفیه خانه های استان مرکزی افزوده می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روزانه 2000 مترمکعب به ظرفیت تصفیه خانه های استان مرکزی افزوده می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید