مشخصات زمین فوتسال در بازی های بین المللی و داخلی

به گزارش مجله کالارنا، فوتسال ورزشی با توپ شبیه فوتبال است که در محوطه کوچکتر انجام می گردد و بخاطر فضای کمتر دارای تحرک بیشتر است. این ورزش پرتحرک و دوست داشتنی معمولا در زمینی سرپوشیده برگزار می گردد که ابعاد و مشخصات آن مانند سایر ورزش ها از قوانین و مقررات خاصی تبعیت می نماید. در این مطلب میخواهیم مشخصات زمین فوتسال را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم. با ما همراه باشید.

مشخصات زمین فوتسال در بازی های بین المللی و داخلی

ابعاد و معینات زمین فوتسال

در ادامه به طور جداگانه به ابعاد عناصر موجود در زمین فوتسال خواهیم پرداخت.

1. طول و عرض زمین فوتسال استاندارد

بطور کلی طول زمین فوتسال حداقل 25 متر و حدبیشتر 42 متر در نظر گرفته می گردد. عرض این زمین بر اساس استاندارد فیفا حداقل 15 متر و حدبیشتر 25 متر است.

ابعاد زمین فوتسال در بازی های بین المللی بزرگ تر از بازی های غیر بین المللی می باشد. در مسابقات بین المللی طول زمین فوتسال حداقل 38 متر و حدبیشتر 42 متر در نظر گرفته می گردد و عرض آن نیز حداقل 18 متر و حدبیشتر 25 متر می باشد. در حالی که در بازی های غیر بین المللی طول زمین فوتسال بین 25 تا 42 متر و عرض آن بین 16 تا 25 متر در نظر گرفته می گردد.

2. خط کشی زمین فوتسال

در خصوص خط کشی زمین فوتسال، باید گفت میزان و رنگ خط کشی هم از استاندارد خاصی تبعیت می نماید. بر اساس استاندارد زمین فوتسال فیفا، رنگ این خط کشی ها باید سفید بوده و پهنای کلیه خطوط زمین 8 سانتیمتر در نظر گرفته گردد.

3. محوطه جریمه

در زمین فوتسال دو نقطه پنالتی طراحی شده است که قوانین فوتسال معین می نماید بازیکن حریف توپ را از کدام نقطه به سمت دروازه حریف شلیک کند. فاصله نقطه پنالتی اول تا خط دروازه زمین فوتسال 6 متر می باشد. فاصله نقطه پنالتی دوم نیز تا خط دروازه 10 متر می باشد.

4. نقطه کرنر

در چهار گوشه زمین فوتسال، مانند زمین فوتبال، نقطه کرنر با ربع دایره هایی معین می گردد. میزان ربع دایره های گوشه زمین فوتسال یا همان نقطه کرنر 25 سانتیمتر می باشد.

5. دروازه ها

معینات زمین فوتسال و ابعاد دروازه فوتسال

فاصله بین دو تیر دروازه زمین فوتسال 3 متر و ارتفاع تیر افقی تا سطح زمین نیز 2 متر است.

6. جنس زمین فوتسال

زمین های ورزشی با توجه به نوع بازی از کفپوش های مختلفی پوشیده می شوند. برای کفپوش سالن فوتسال نیز از کفپوشی استفاده می گردد که هیچ اختلالی در فرایند بازی ایجاد نگردد و حتی به بهبود عملکرد توپ و بازیکنان و در نهایت بهبود بازی یاری نماید.

کف سالن طراحی شده برای بازی فوتسال بایستی صاف و نرم بوده و لغزنده و زبر نباشد. برای پوشش کف این سالن از مصالحی چون چوب، یا مواد مصنوعی دیگر از جمله وینیل و P.V.C استفاده می گردد . علائم روی زمین نیز بایستی بادوام بوده رنگشان قابل تمیز از رنگ زمین و علائم سایر زمین ها باشد.

سخن آخر

فوتسال با داشتن تحرک بیشتر به نوعی فوتبالی سرعتی است که با پیش نیازهای اختصاصی از جمله تکنیک های پایه، تاکتیک ها، چرخشها و انواع سیستم های دفاعی همراه است. بازی فوتسال برای اولین بار در سال 1930 در اروگوئه بازی می شد و بعد از آن به سرعت در برزیل محبوبیت پیدا کرد. بیشتر بازیکنان معروف فوتبال در برزیل مانند پله، زیکو و به به تو ابتدا فوتسال بازی می کردند.

در این مطلب سعی کردیم به صورت خلاصه معینات زمین فوتسال را که بر اساس استانداردهای فیفا معین شده است در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. امیدواریم توانسته باشیم پاسخ سوالات شما عزیزان را در این صفحه محیا نموده باشیم.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 26 آذر 1400 بروزرسانی: 26 آذر 1400 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 1953

به "مشخصات زمین فوتسال در بازی های بین المللی و داخلی" امتیاز دهید

1 کاربر به "مشخصات زمین فوتسال در بازی های بین المللی و داخلی" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مشخصات زمین فوتسال در بازی های بین المللی و داخلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید