نمایندگان منتخب با برطرف خلاهای قانونی مسائل مردم را پیگیری نمایند
به گزارش مجله کالارنا، خبرنگاران/یزد فرماندار مهریز گفت: رفع مسائل شهرستان ها در اختیار وظایف نمایندگان مجلس نیست اما انتظار می رود منتخبین انتخابات مجلس با رفع خلاها و نواقص قانونی، مسائل مردم را رفع نمایند.

رضا زارع زاده در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران، شجاعت را از مهمترین ویژگی یک نماینده مجلس خواند و اظهار کرد: نماینده خوب و مردمی باید بتواند با اشرافیت بر قوانین و با شجاعت از حقوق موکلانش یعنی مردم دفاع کند.
وی همچنین اضافه نمود: یک نماینده خوب باید قانونگذار خوبی نیز باشد تا خلاهای قانونی حوزه استحفاظی خود را تحت پوشش قرار دهد.
فرماندار با بیان این که وظیفه اصلی نمایندگان منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین است، گفت: رفع مسائل شهرستان ها در اختیار وظایف نمایندگان مجلس نیست اما انتظار می رود با رفع خلاها و نواقص قانونی، مسائل مردم را رفع نمایند.
زارع زاده تاکید نمود: نمایندگان باید با اجرای بعضی از قوانین عمل نشده و حقوق جامانده، مسائل و مطالبات مردم را پیگیری نمایند.
فرماندار مهریز در سرانجام مردم ایران را بسیار موقعیت شناس و دقیق خواند و گفت: مردم با حضور جانانه در صحنه انتخابات، دشمنان نظام را باز هم ناامید و نقشههای انها را نقش بر آب خواهند کرد.
منبع: خبرگزاری ایسنا