طرز تهیه نان سنتی ترکیه ، نان سیمیت فوق العاده لذیذه

به گزارش مجله کالارنا، در این گزارش طرز تهیه نان سنتی ترکیه با نام نان سیمیت را آموزش می دهیم.

طرز تهیه نان سنتی ترکیه ، نان سیمیت فوق العاده لذیذه

بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید.

به گزارش، نان سیمیت جز نان های معروف و شناخته شده کشور ترکیه هستش که معمولا شکلی توخالی و به هم پیچیده داره و با شیره انگور و کنجد رو مال میشه و فوق العاده لذیذه و میتونه یه نون دلچسب برای صبحونه یا عصرونه به همراه چای به حساب بیاد.

آرد: 3و نیم الی 4 پیمانه

شکر: 1 قاشق چای خوری

پودر خمیر مایه فوری: 3 و نیم قاشق چای خوری

آب: 1 و 1/4 پیمانه

شیر:1/2 پیمانه

روغن: 1/3 پیمانه

نمک: 1 قاشق چای خوری

شیره انگور: 1/2 پیمانه

کنجد: به مقدار لازم

1. برای تهیه خمیر نون سیمیت باید ابتدا خمیر مایه رو به عمل بیاریم، پس پودر خمیر مایه فوری، شکر و 1/4 از آب که باید ولرم باشه رو داخل یه کاسه میریزیم و خوب با هم مخلوطشون میکنیم.

2. حالا روی کاسه رو میبندیم و میذاریم تا برای 10 دقیقه بمونه تا خمیر مایه پف کنه و بالا بیاد.

3. بعد 3 و نیم پیمانه از آرد و نمک رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و همشون میزنیم و بعد وسط آرد یه چاله درست میکنیم.

4. حالا خمیر مایه به عمل اومده 1/2 پیمانه دیگه از آب که باید ولرم باشه، شیر که اونم باید ولم باشه و روغن رو داخل کاسه میریزیم.

5. ابتدا آغاز به هم زدن مواد با قاشق میکنیم در صورتی که مایه خیلی شل بود کم کم مابقی آرد رو اضافه میکنیم.

6. وقتی خمیر تقریبا منسجم شد از کاسه درش میاریم و روی یه سطح تمیز و آرد پاشی شده میذاریمش.

7. حالا به خوبی و حدود 15 دقیقه خمیر رو ورز میدیم تا نرمو لطیف بشه و دیگه به دست تمیز نچسبه.

8. داخل همون کاسه رو چرب میکنیم و خمیر ورز داده شده رو داخلش میذاریم و روی کاسه رو میپوشونیم

9. اجازه میدیم تا خمیر برای 1 الی 2 ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.

10. حالا خمیر رو بیرون میاریم کمی ورزش میدیم و به 8 قسمت مساوی تقسیمش میکنیم.

11. بعد هر کدوم از قسمت هارو نصف نموده و به صورت لوله درشون میاریم.

12. لوله هارو به هم میتابونیم و بعد دو سرشون رو به هم میرسونیم و با دست محکم میکنیم تا باز نشه.

13. 1/2 پیمونه از آب باقیمونده و شیره انگور رو داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم.

14. حالا خمیر شکل داده شده رو به آرومی داخل مایه میذاریم و کل خمیر رو بهش آغشته میکنیم.

15. بعد خمیر رو به کنجد آغشته میکنیم، اینکه نونتون پر کنجد یا کم کنجد باشه سلیقه ایه.

16. خمیر های آماده شده رو روی کاغذ روغنی میذاریم، روشون رو میپوشونیم و باز نیم ساعت بهشون فرصت میدیم تا استراحت کنن.

17. بعد از گذشت این مدت سینی فر رو داخل فری که از قبل روی دمای 180 درجه تنظیم شده میذاریم تا برای یک ربع تا 20 دقیقه بپزن و طلایی بشن. بهتره سینی رو در قفسه های بالایی فر بذارین تا زیر سیمیت ها نسوزه.

18. حالا دیگه سیمیت های خوشمزه ما حاضرن.

منبع: برترین ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 20 آذر 1398 بروزرسانی: 19 مهر 1399 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 571

به "طرز تهیه نان سنتی ترکیه ، نان سیمیت فوق العاده لذیذه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان سنتی ترکیه ، نان سیمیت فوق العاده لذیذه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید