طرز تهیه چیکن کشیو از خوشمزه های برزیل

به گزارش مجله کالارنا، چیکن کشیو یکی از غذاهای معروف شهر سائوپائولو است که هواداران بسیاری در بین مردم محلی و گردشگران دارد.

طرز تهیه چیکن کشیو از خوشمزه های برزیل

با تور برزیل ارزان از کشور زیبای فوتبالیست ها دیدن کنید و شهرهای زیبای ریو و برازیلیا را ببینید.

مواد لازم برای تهیه چیکن کشیو :

پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد

مرغ پخته و خرد شده: 400 گرم

سیر: 3 حبه

جعفری: 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به اندازه لازم

پنیر پراتو رنده شده: 200 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

پودر سوخاری پانکو: به اندازه لازم

روغن: به اندازه لازم

خمیر مخصوص

مواد مورد احتیاج برای تهیه خمیر کوکسینا :

کره: 30 گرم

قرص عصاره مرغ: 1 عدد

آب: 1/4 پیمانه

شیر: نیم لیتر

آرد الک شده: 270 گرم

طرز تهیه و دستور پخت خمیر کشیو :

1. ابتدا کره، قرص عصاره مرغ، آب و شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شده وکره ذوب گردد و بعلاوه قرص عصاره مرغ در مواد حل گردد. سپس تمام آرد را اضافه کرده و با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع گردد. خمیر را کناری گذاشته تا خنک گردد.

2. در تابه ای مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبگ شده و شفاف گردد. سیر خرد شده را به همراه مرغ پخته و خرد شده، نمک و فلفل قرمز به پیاز افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملا مزه دار شوند. سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند. پنیر و جعفری را به مخلوط مرغ اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب نمایید. گلوله هایی از خمیر برداشته داخل دست باز کنید. از مخلوط مرغ و پنیر داخل آن قرار داده خمیر را بسته و شکلی مخروطی به آن دهید. در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بزنید تا یکدست شوند سپس کوکسیناهای آماده را درون تخم مرغ قرار داده و سپس در پودر پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 1825

به "طرز تهیه چیکن کشیو از خوشمزه های برزیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن کشیو از خوشمزه های برزیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید