چپگراهای یونان تا چهارشنبه دولت جدید تشکیل می دهند
به گزارش مجله کالارنا، خبرنگاران: یک مقام رسمی حزب سیریزای یونان تاکید نمود که آلکسیس تسیپراس، رهبر این حزب احتمالا امروز دوشنبه به عنوان نخست وزیر سوگند یاد خواهد نمود و تا روز چهارشنبه نیز دولت جدید را تشکیل خواهد داد.

سفر با تور یونان ارزان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رویترز، تسیپراس که در انتخابات روز گذشته پیروز به کسب بیش از 35 درصد آرا شده، میخواهد امروز صبح با پانوس کامنوس رهبر حزب یونانی های مستقل، دیدار و مصاحبه کند.
تسیپراس خواهان مصاحبهی مجدد با وام دهندگان بین المللی بر سر شرایط اعطای وام 240 میلیارد یورویی به یونان شده است. حزب سیریزا به شدت با اجرای سیاست های ریاضتی مخالف است و این مساله نگرانی ها در مورد آینده یونان در منطقه یورو را افزایش داده است.
یک مقام رسمی حزب سیریزا که نامش فاش نشده، در این باره گفت: توافقی با آقای کامنوس انجام شده تا امروز صبح دیداری با تسیپراس داشته باشد و در مورد مشارکت احتمالی حزب یونانی های مستقل در دولت جدید، رایزنی صورت گیرد.
تسیپراس همچنین میخواهد با رهبران احزاب میانه رو و حزب کمونیست نیز دیدار کند. وی اضافه کرد: به احتمال زیاد، نخست وزیر امروز دوشنبه، سوگند خواهد خورد و دولت جدید یونان نیز سه شنبه شب یا صبح چهارشنبه، سوگند خواهد خورد.
ع
منبع: تسنیم