کنترل آسیب های اجتماعی با مدیریت اجتماعی صحیح محقق می گردد

به گزارش مجله کالارنا، به گزارش خبرنگاران، محمدحسین مقیمی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد مناسب سازی اماکن شهری برای معلولان در استان تهران و کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان تهران گفت: باید پذیرفت که بخشی از افراد جامعه دارای مسائل جسمی و تحرکی هستند و بر همه اقشار جامعه امر لازم است در جهت برطرف نیازهای آنان برنامه ریزی نمایند.

کنترل آسیب های اجتماعی با مدیریت اجتماعی صحیح محقق می گردد

محیط های شهری باید برای تردد توانخواهان مناسب سازی گردد

مقیمی یکی از مسائل موجود در این زمینه را مناسب نبودن خیابان ها و معابر برای تردد افراد دارای معلولیت و به ویژه کسانی که از ویلچر استفاده می نمایند دانست و اضافه کرد: مسئولان مدیریت شهری باید هنگام طراحی معابر نیازهای این افراد را نیز در نظر داشته باشند.

وی با اشاره به رعایت قانون حمایت از معلولان گفت: این قانون که در سال 83 مصوب گردیده است که طبق آن مناسب سازی مکان های عمومی برای تردد معلولان که از مطالبات عمومی در جامعه بود اشاره گردیده است لذا دستگاه های مسئول موظف هستند صدور مجوز ساختمان ها را مشروط به مناسب سازی تردد برای معلولان مثل رمپ در کنار پله و بالابر در کنار آسانسورها انجام دهند و همچنین ساختمان های عمومی موظف هستند که نسبت به مناسب سازی اماکن برای معلولان نهایت کوشش را داشته باشند.

استاندار تهران گفت: نظام مهندسی هم باید با جدیت به موضوع وارد گردیده و نظارت این مجموعه در مناسب سازی ساختمان ها برای دسترسی معلولان نیز در حوزه صدور پروانه ها و سرانجام کار دیده گردد و می توان برای مجریان این موضوع تمهیداتی در نظر گرفت.

وی بیان داشت: لزوم مناسب سازی بانک ها و مناسب سازی مجتمع های بین راهی و ناوگان حمل و نقل درون شهری و برون شهری نیز از اهمیت زیادی برخوردار است که باید به آن توجه کافی گردد.

استاندار تهران با بیان اینکه برای بهبودی وضعیت معابر و ساختمان هایی که مورد تردد معلولا ن است باید تمهیداتی اندیشیده گردد گفت: به طور مثال در چهارراه های تهران لازم است ساخت پیاده روهایی که از موزائیک های رنگ متفاوت دارد در دستور کار قرار بگیرد چرا که این کار هزینه زیادی نخواهد داشت، همچنین همه سازمان های دولتی استان تهران باید موضوع مناسب سازی ساختمان ها را اجرا نمایند و در این راستا مسئولان باید در اجرای مناسب سازی ساختمان ها با متخلفان برخورد نمایند.

کنترل آسیب های اجتماعی با مدیریت اجتماعی صحیح محقق می گردد

مقیمی در ادامه گفت: آسیب های اجتماعی از واقعیت های جامعه و با تلخی هایی همراه است،اما به معنی خالی شدن جامعه از ارزش ها نیست و در این راستا بایدقبول کنیم خشونت و آسیب در جامعه وجود دارد و باید راهکاریی برای برطرف آسیب ها پیدا گردد.

استاندار تهران با اشاره به اینکه افراط و تفریط که زیاد گردد جامعه از منحنی نرمال خود خارج می گردد گفت: کار مدیریت اجتماعی نوعی کنترل منحنی نرمال در جامعه است تا آسیب اجتماعی از مقداری که هست بیشتر نگردد و در این راستا فرد افراطی که جامعه را به هم می زند نباید با سایر افراد مقایسه گردد.

وی بیان داشت: آسیب های اجتماعی در جوامع نا متعادل دارای اثرگذاری زیادی است لذا در این موضوع همواره در پی بازگرداندن جامعه به تعادل هستیم و برای تصمیم به کنترل آسیب ها فردا نسبت به امروز دیرتر است و همین امروز باید به دور از شتابزدگی تصمیم گیری کنیم.

مقیمی با بیان اینکه همه مدیران جامعه باید توان تحمل بالایی باشند گفت: موضوع آسیب های اجتماعی باید شفاف مطرح گردد چرا که کنترل آسیب های اجتماعی همواره مهم بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 10 آذر 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 33

به "کنترل آسیب های اجتماعی با مدیریت اجتماعی صحیح محقق می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کنترل آسیب های اجتماعی با مدیریت اجتماعی صحیح محقق می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید