ساختمان گمرک بیله سوار 80 درصد پیشرفت دارد
به گزارش مجله کالارنا، خبرنگاران: استاندار اردبیل گفت: در خال حاضر ساختمان گمرک شهرستان بیله سوار 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

جهت دریافت خدمات اجرای فضای سبز با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان ارائه دهنده بهترین خدمات طراحی و اجرای محوطه سازی و حیاط سازی میباشد.
به گزارش خبرنگاران از اردبیل، اکبر نیکزاد در حاشیه بازدید از پروژه های شهرستان بیله سوار اظهار کرد: تا سه ماه آینده عملیات عمرانی ساختمان گمرک این شهر تکمیل و به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به شرایط استخر فجر بیله سوار اضافه کرد: این استخر احتیاج به تعمیراتی داشت که این کار در حال اقدام بوده و تا مهر ماه تعمیرات این استخر تمام می گردد.
نیکزاد با بیان اینکه عملیات عمرانی پایگاه امداد و نجات منطقه خروسلو به اتمام رسیده است، اضافه کرد: با اتمام عملیات آبرسانی و برق رسانی این پایگاه در هفته دولت افتتاح می گردد.
استانداری اردبیل از تکمیل عملیات زیرسازی کمربندی بیله سوار تا هفته دولت اطلاع داد و گفت: از هفته دولت عملیات روسازی این کمربندی شروع می گردد.
به گفته رئیس شورای اداری استان اردبیل سالن چند منظوره کوثر بیله سوار تکمیل شده و تنها کف پوش سالن نصب نشده است که با نصب کف پوش این سالن در اختیار مردم مرزی بیله سوار قرار می گیرد.
نیکزاد با اشاره به متوقف بودن عملیات عمرانی کتابخانه مرکزی بیله سوار اظهار کرد: تا هفته دولت تکلیف این کتابخانه تعیین می گردد.
استاندار اردبیل از تکمیل تصفیه خانه فاضلاب شهری بیله سوار تا دهه مبارک فجر اطلاع داد و گفت: این طرح در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افتتاح می گردد.
وی اظهار کرد: ساماندهی بالهارود متوقف بود که با پیمانکار جدید قرارداده امضا شده و تا چهار ماه آینده این ساماندهی انجام می گردد.
ق
منبع: تسنیم