طرز تهیه بروسکتا زردآلو ؛ دسر محبوب ایتالیایی ها

به گزارش مجله کالارنا، بروسکتا (که با نام بروشتا) هم شناخته می گردد، یک پیش غذای قدیمی ایتالیایی است که می توان آن را به عنوان دسر هم سرو کرد. طرز تهیه بروسکتا به یک دستور پخت محدود نیست، اما شناخته شده ترین نوع این دسر همراه با روغن زیتون و گوجه فرنگی سرو می گردد. طرز تهیه بروسکتا زردآلو ساده است و احتیاج به مهارت های آشپزی خاصی هم ندارد، اما طعم دلنشین آن می تواند اطرافیان شما را تحت تاثیر قرار دهد. پس حتی اگر آشپز خبره ای نیستید و میانه ای با اجاق و دیگ ندارید هم نگران نباشید. شما با روشی که در ادامه گفته ایم، می توانید بروسکتا را به شیوه سرآشپزهای ایتالیایی تهیه کنید.

طرز تهیه بروسکتا زردآلو ؛ دسر محبوب ایتالیایی ها

برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.

  • مواد لازم برای تهیه بروسکتا زردآلو

نان باگت فرانسوی(اسلایس شده) 10 برش

خامه ترش کاله خرید آنلاین یک چهارم پیمانه

زردآلو (خرد شده) نصف پیمانه

مربا یا مارمالاد زردآلو یک چهارم پیمانه

آب پرتقال (یا زردآلو) نصف پیمانه

بادام پرک دو قاشق غذاخوری

پوست لیمو ترش رنده شده نصف قاشق چای خوری

کره کاله خرید آنلاین به مقدار لازم

  • طرز تهیه بروسکتا زردآلو

مرحله اول

روی برش های نان کمی کره بمالید و آن ها را روی یک کاغذ روغنی داخل سینی فر با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از سپری شدن مدت زمان چهار الی شش دقیقه، نان ها را از فر خارج کنید و اجازه بدهید خنک بشوند.

مرحله دوم

زردآلو، پوست لیمو ترش و آب پرتقال را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه مخلوط آغاز به جوشیدن کرد، شعله را کم کنید و درب قابلمه را بردارید تا برای مدت یک الی دو دقیقه جا بیفتد، سپس آن را از روی گاز بردارید تا به دمای محیط برسد.

مرحله سوم

مخلوط داخل قابلمه را از صافی رد کنید و مایع آن را دور بریزید. سپس مربای زردآلو یا کمپوت این میوه و خامه ترش را مخلوط کنید و روی نان بمالید.

کمی از مخلوط زردآلو را که خنک شده است، بر روی نان قرار دهید و با یاری بادام پرک تزئین کنید.

نکات تهیه بروسکتا خوشمزه و حرفه ای

  • برای اینکه دسرتان کالری کمتری داشته باشد، می توانید پنیر خامه ای را حذف کنید و به جای آن از ماست ایسلندی کاله بهره ببرید.
  • می توانید کره و مربا را حذف کنید، اما بهتر است برای تنوع بیشتر به میوه ها هلو یا شلیل اضافه کنید.
  • برای سرو این پیش غذا یا دسر خوشمزه، به جای نان باگت می توانید از نان تست بهره ببرید.
  • بهتر است ضخامت برش های نان باگت بیشتر از یک سانتی متر نباشد.
  • می توانید پس از خاموش کردن گاز به مخلوط زردآلو کمی آب لیمو ترش تازه و وانیل اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که وانیل پودری برای ترکیب با مواد خشک و عصاره وانیل برای ترکیب با مایعات مناسب تر است.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 4 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 319

به "طرز تهیه بروسکتا زردآلو ؛ دسر محبوب ایتالیایی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بروسکتا زردآلو ؛ دسر محبوب ایتالیایی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید