طرز تهیه فاجیتا مکزیکی، خوشمزه و خاص

به گزارش مجله کالارنا، امروز قصد داریم دستور تهیه فاجیتا مکزیکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه فاجیتا مکزیکی، خوشمزه و خاص

مواد لازم برای 4 - 6 نفر

سینه مرغ 500 گرم

فیله گوساله 300 گرم

پیاز خلالی خرد نموده یک عدد بزرگ

گشنیز خرد نموده 50 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

پودر زیره سبز یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد نموده یک عدد بزرگ

فلفل دلمه ای رنگی و نواری خرد نموده 2 پیمانه

روغن به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده نموده یک سوم پیمانه

نان پیتا برشته نموده 2 عدد

طرزتهیه:

سینه مرغ و فیله گوشت را به صورت نوار های باریک برش بزنید.

آن گاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس پیاز و فلفل دلمه ای ها را با قدری روغن در تابه مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید.

حالا گوشت های فراهم نموده را در تابه ای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته گردد. اینک با مواد فراهم نموده مخلوط کنید.

سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته نموده نوش جان کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 آذر 1402 بروزرسانی: 6 آذر 1402 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 2365

به "طرز تهیه فاجیتا مکزیکی، خوشمزه و خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فاجیتا مکزیکی، خوشمزه و خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید