طرز تهیه فاجیتا مکزیکی، خوشمزه و خاص
به گزارش مجله کالارنا، امروز قصد داریم دستور تهیه فاجیتا مکزیکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 - 6 نفر
سینه مرغ 500 گرم
فیله گوساله 300 گرم
پیاز خلالی خرد نموده یک عدد بزرگ
گشنیز خرد نموده 50 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر زیره سبز یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد نموده یک عدد بزرگ
فلفل دلمه ای رنگی و نواری خرد نموده 2 پیمانه
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده نموده یک سوم پیمانه
نان پیتا برشته نموده 2 عدد
طرزتهیه:
سینه مرغ و فیله گوشت را به صورت نوار های باریک برش بزنید.
آن گاه به همراه پیاز، گشنیز، نمک، فلفل، زیره و روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس پیاز و فلفل دلمه ای ها را با قدری روغن در تابه مناسبی تفت دهید و بعد رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را بیفزائید و ترکیب کنید.
حالا گوشت های فراهم نموده را در تابه ای دیگر بریزید و روی حرارت تفت دهید تا پخته و برشته گردد. اینک با مواد فراهم نموده مخلوط کنید.
سپس فاجیتا را در ظرف مناسبی بریزید، رویش پنیر چدار بپاشید و به همراه نان پیتای برشته نموده نوش جان کنید.
منبع: گردشبان