آنفولانزا در اراک 2 قربانی گرفت
به گزارش مجله کالارنا، رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: در یک ماه گذشته در استان مرکزی 2 نفر بر اثر ابتلا به بیماری آنفولانزا جان خود را از دست دادند که هر دو این افراد دارای بیماری پیش زمینه ای بودند.

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از فارس، جواد نظری با اشاره به شرایط شیوع آنفولانزا در استان مرکزی اظهار کرد: آمار دقیقی از مبتلایان به آنفولانزا نداریم، این بیماری تقریبا از یک ماه و نیم گذشته در استان شیوع پیدا نموده است.
وی اضافه نمود: هم اکنون همه بخش های پیش بیمارستانی و بیمارستانی شهرستان اراک با تمام ظرفیت در حال ارائه خدمت در این زمینه هستند، به گونه ای که در بعضی از قسمت ها از تخت بیمارستانی دیگر بخش ها برای ارائه خدمات به بیماران مبتلا به آنفولانزا استفاده می گردد.
رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی توضیح داد: در یک ماه گذشته در استان مرکزی 2 نفر بر اثر ابتلا به بیماری آنفولانزا جان خود را از دست دادند، هر دو این افراد دارای بیماری پیش زمینه ای بودند.
نظری ادامه داد: یکی از آنها کودکی مبتلا به عقب ماندگی ذهنی و نفر دوم نیز یک خانم حدوداً 40 ساله با بیماری پیش زمینه ای بود.
وی توضیح داد: هم اکنون مسئله ای از نظر تأمین داروی مورد احتیاج افراد مبتلا به آنفولانزا در استان وجود ندارد، این دارو در استان وجود داشته و در بیمارستان های و مراکز درمانی استان در اختیار افراد بستری شده و بدحال قرار می گیرد.
رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی اعلام نمود: هر سال دو پیک آنفولانزا اتفاق می افتد، پیک دوم احتمالا اواخر زمستان رخ خواهد داد که از هم اکنون خود را برای آن آماده می کنیم.
نظری گفت: افراد با مشاهده علایم تب، سردرد، بی حالی و تب و لرز ناگهانی به سرعت به پزشک مراجعه نمایند.
منبع: همشهری آنلاین