ادعای الاخبار درباره اینده دولت عبدالمهدی

به گزارش مجله کالارنا، فارس نوشت: یک روزنامه لبنانی به نقل از منابع مطلع گزارش داد که طی ساعات گذشته بین رهبر جریان صدر، رهبر ائتلاف الفتح و نخست وزیر عراق تماس هایی انجام شده است تا این ائتلاف دولتی تقویت گردد.

ادعای الاخبار درباره اینده دولت عبدالمهدی

دور دوم تظاهرات در عراق از آدینه سوم آبان ماه جاری مجدد شروع شد و مردم این کشور بار دیگر خواهان مبارزه با فساد و بهبود وضعیت معیشتی شدند.

بعضی از احزاب سیاسی اما با بهره برداری از این تظاهرات و سوار شدن بر موج اعتراضات مردمی اعلام نمودند که راه برون رفت از بحران کنونی، برکناری عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق است.

در صدر کسانی که خواهان برکناری عبدالمهدی از نخست وزیری است، مقتدی صدر رهبر معنوی ائتلاف سائرون -بزرگترین فراکسیون مجلسی عراق- قرار گرفته است که اخیرا بین وی و عبدالمهدی نامه هایی دست به دست شد.

صدر اعلام نمود که باید عبدالمهدی برکنار شده و انتخابات زودهنگام برقرار گردد. وی از هادی العامری رئیس ائتلاف الفتح -دومین فراکسیون مجلسی عراق- خواست که برای برکناری عبدالمهدی با او همکاری کند. العامری هم گفت که برای برطرف مطالبات مردمی عراق با صدر همکاری خواهد نمود.

روزنامه الاخبار لبنان اما بر خلاف این مسائل، امروز آدینه گزارش داد که طی ساعت های گذشته تماس هایی بین عبدالمهدی، صدر و العامری برقرار شده است تا ائتلاف دولتی که اخیرا به نظر می رسید در آستانه فروپاشی قرار گرفته است، تقویت گردد.

این روزنامه شرح داد، یک راستا در عراق می تواند نقطه شروعی برای حل بحران عراق باشد. در این راستا، اختلاف بین صدر و عبدالمهدی و العامری باید از بین می رود. به همین دلیل، کوششهایی برای برقراری خطوط تماس بین این سه نفر اجرا شده است.

این کوشش ها از چند ساعت گذشته شروع شده تا بحران کنترل گردد و هیچ حادثه امنیتی رخ ندهد. الاخبار به نقل از اطلاعاتی که به دستش رسیده، گزارش داد که تحول مثبت و قابل توجهی اخیرا در این راستا ارتباطی که طی روزهای گذشته متشنج شده بود، به وجود آمده است و این مسئله بر ساختار کابینه و عملکرد آن تأثیر مثبتی خواهد گذاشت.

به گزارش این روزنامه، قرار است همزمان با این تماس ها، اقداماتی جهت فرونشستن خشم مردمی صورت گیرد تا وضعیت به پیش از یک اکتبر -زمان شروع تظاهرات عراق- بازگردد.

بنا بر این گزارش، مقتدی صدر در این تماس ها اعلام آمادگی نموده است که با العامری همکاری کند. رئیس ائتلاف الفتح، پیش از این درخواست صدر را برای پس دریافت رأی اعتماد از عبدالمهدی رد نموده بود. وی همانند بعضی از فراکسیون های سیاسی معتقد است که باید دولت به کار خود ادامه دهد و تا به خاتمه نرسیدن مدت زمان قانونی این دولت، نباید برکنار گردد. البته این مسئله در دولت حیدر العبادری نسخت وزیر پیشین عراق نیز رخ داد.

بنا بر این اطلاعات، برکناری دولت یا استعفای عبدالمهدی، به دور از واقعیت است و در حال حاضر کوشش می گردد تا برون رفتی از بحران کنونی صورت گرفت؛ زیرا این اطمینان وجود دارد که سوار شدن بر موج مطالبات مردم برای تحقق اهداف سیاسی، یک بازی نخ نما شده است و طولانی شدن بحران نیز فقط به سود آمریکا و همپیمانان این کشور در منطقه است.

یک منبع مطلع نیز به این روزنامه گفت که طرح آمریکا برای ایجاد هرج ومرج خونین در عراق همچنان وجود دارد... و برای فراهم سازی شرایط جنگ داخلی، کوشش هایی صورت می گیرد.

محمد البلداوی نماینده ائتلاف الفتح در مجلس عراق ضمن انتقاد از اصرار ائتلاف سائرون به برکناری نخست وزیر این کشور، تأکید کرد که این مسئله باعث خلأ قانونی و هرج ومرج در عراق خواهد شد.

310 310 23

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 29 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 595

به "ادعای الاخبار درباره اینده دولت عبدالمهدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ادعای الاخبار درباره اینده دولت عبدالمهدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید