تحقق برداشت تکلیفی گاز از پارس جنوبی در سال 99
به گزارش مجله کالارنا، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: در زمستان سال 99 روزانه حدود 15 میلیون مترمکعب مازاد بر برنامه مصوب وزارت نفت، از میدان مشترک پارس جنوبی گاز غنی برداشت شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، محمد مشکین فام در نشست با مدیران معاونت عملیات و پشتیبانی که صبح روز چهارشنبه (18 فروردین ماه) در منطقه عملیاتی عسلویه برگزار گردید، تحقق فراوری تکلیفی گاز از پارس جنوبی را در سال 99 مایه مباهات و سربلندی کارکنان شرکت نفت و گاز پارس دانست و گفت: خوشبختانه با کوشش همکاران مان در بخش عملیات و پشتیبانی، در زمستان سال گذشته بدون هیچ نقیصه ای، روزانه حدود 15 میلیون مترمکعب مازاد بر برنامه مصوب وزارت نفت از میدان مشترک پارس جنوبی گاز غنی برداشت شد.
وی با اشاره به تدوین سند چشم انداز 20ساله پارس جنوبی در بخش توسعه و نگهداشت فراوری، اضافه نمود: لازم است در بخش عملیات فراوری نیز با تشکیل کارگروهی، سند راهبری فراوری پایدار گاز از پارس جنوبی در بازه های زمانی کوتاه مدت و بلندمدت تهیه و تدوین گردد تا ضمن شناسایی مسائل و برنامه ریزی برای برطرف گلوگاه های فراوری پایدار و مستمر گاز، نقشه راه بخش عملیات و فراوری گاز از میدان مشترک پارس جنوبی تعیین گردد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه حدود 70 درصد از گاز مصرفی کشور از میدان گازی پارس جنوبی تامین می گردد، توضیح داد: مسائل موجود شامل شیوع بیماری کرونا، تغییرات در سطوح مدیریتی و تنگناها و کمبود منابع اقتصادی نباید مانعی در دستیابی به فراوری و تأمین 70 درصدی گاز کشور ایجاد کند.
مشکین فام همچنین با اشاره به موضوع نگهداشت فراوری گاز از مخزن گازی پارس جنوبی، گفت: شرکت نفت و گاز پارس در سال 1399 توانست در حوزه نگهداشت فراوری به خوبی عمل کند که انتظار می رود این موضوع در سال پیش رو به مراتب مطلوب تر از پارسال دنبال گردد.
وی با بیان اینکه اکنون 8 سکوی گازی فراوریی در اختیار پیمانکاران طرح های توسعه پارس جنوبی قرار گرفته است، اظهار کرد: باید طوری برنامه ریزی کرد تا بهره برداری از این سکوها تا خردادماه سال جاری در اختیار معاونت عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس قرار گیرد.
منبع: خبرگزاری آریا