تهیه قورمه سبزی لعابدار با گوشت بوقلمون

به گزارش مجله کالارنا، جالب است بدانید که گوشت بوقلمون امگا سه بیشتری نسبت به سایر گوشت ها دارد و و دارای انواع ویتامین ها مانند نیاسین، کولین، سلنیوم و زینک است.

تهیه قورمه سبزی لعابدار با گوشت بوقلمون

خورشت قورمه سبزی را بی شک یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین خورشت های مجلسی ایرانی می دانند و کمتر کسی طعم و مزه این خورشت را دوست ندارد. بوقلمون یکی از گونه های پرندگان بزرگ و بومی آمریکا است. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت بوقلمون را یاد بگیرید.

عناوین مطلب

  • مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی با گوشت بوقلمون
  • طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت بوقلمون
    • مرحله اول
    • مرحله دوم
    • مرحله سوم
    • مرحله چهارم
    • فوت و فن های دستور پخت قورمه سبزی با گوشت بوقلمون
    • بعلاوه بخوانید:

مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی با گوشت بوقلمون

  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • لیمو عمانی یا رب لیمو 3 عدد یا 1 ق غذا خوری
  • لوبیا چیتی یا قرمز 1/2 پیمانه یا 200 گرم
  • سبزی قورمه سبزی سرخ شده 250 گرم
  • سینه بوقلمون 300 گرم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت بوقلمون

این بار قرار است از گوشت بوقلمون برای پخت این خورشت بهره ببرید تا از خواص خوب گوشت بوقلمون نیز بهره مند شوید.

مرحله اول

ابتدا باید لوبیا را از شب قبل خیس کنید تا پف کند و نفخ آن گرفته گردد. می توانید از لوبیا قرمز یا چیتی بهره ببرید این کاملا دلخواه است، ولی استفاده از لوبیا چیتی باعث لعاب بیشتر خورشت می گردد. سبزی قورمه را می توانید به صورت تازه سرخ کنید یا از سبزی های سرخ نموده فریزری خود بهره ببرید.

مرحله دوم

در ادامه سینه بوقلمون که هیچ استخوانی ندارد را روی تخته کار قرار دهید و به صورت مکعبی در میزان های دلخواه خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. سپس سینه مرغ بوقلمون را اضافه کنید و به همراه آن ادویه ها را افزوده و هم بزنید تا کمی گوشت بوقلمون تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

در ادامه باید سبزی قورمه سرخ شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد. در ادامه لوبیا خیس خورده را نیز اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید. ابتدا شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم نموده و بگذارید تا ریز جوش بزند و لوبیا و گوشت بپزد.

مرحله چهارم

در پایان وقتی خورشت حسابی جا افتاده شد و روغن انداخت، موقع اضافه کردن نمک و لیمو عمانی است، اگر می خواهید از لیمو عمانی بهره ببرید باید از نیم ساعت قبل آن ها را سوراخ کنید و داخل آب ولرم قرار دهید و صبر کنید تا تلخی لیمو ها گرفته گردد. سپس آن را به خورشت اضافه کنید و نیم ساعت دیگر زمان دهید یا می توانید رب لیمو را مستقیم داخل مواد بریزید.

فوت و فن های دستور پخت قورمه سبزی با گوشت بوقلمون

  • اگر از لوبیا قرمز استفاده می کنید پیشنهاد می گردد لوبیا را یک بار بجوشانید و آب قرمز آن را دور بریزید.
  • هرچقدر حرارت کمتر باشد و بیشتر صبر کنید خورشت جاافتاده تری خواهید داشت.
  • هرچه سبزی خورشتی شما رنگ سبزی پررنگ تری داشته باشد رنگ خورشت سیاه می گردد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی با گوجه سبز هلی خورشت خوشمزه بپزید را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 31 فروردین 1402 بروزرسانی: 31 فروردین 1402 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 2299

به "تهیه قورمه سبزی لعابدار با گوشت بوقلمون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه قورمه سبزی لعابدار با گوشت بوقلمون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید