طرز تهیه بیسکو کیک چگونه است؟
به گزارش مجله کالارنا، بیسکو کیک یک دسر خوشمزه برای یک وعده عصرانه فراموش ناشدنی است. حتی می توان با یادگیری طرز تهیه بیسکو کیک، یک دورهمی محبت آمیز بر پا و این کیک را برای خوش آمدگویی به مهمانان سرو کرد. کیک بیسکویتی را می توان با بیسکویت های مختلفی مانند بیسکویت پتی بور، بیسکویت اوریو، بیسکویت مادر یا هر نوع بیسکویت دیگری تهیه کرد. پس بدون معطلی به سراغ تهیه بیسکو کیک می رویم.
طرز تهیه بیسکو کیک شکلاتی
- زمان آماده سازی: 45 دقیقه
- زمان پخت: 40 دقیقه
- کل زمان تهیه: 1 ساعت 25 دقیقه
- تعداد وعده: 10 تا 12 وعده
مواد لازم برای تهیه بیسکو کیک
- 1/2 فنجان فندق
- 2 و 1/2 کره
- 1 بسته بیسکویت
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 6 اونس شکلات نیمه شیرین
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/2 فنجان خامه غلیظ
دستور تهیه بیسکو کیک
- فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. فندق ها را روی یک سینی فر پهن نموده و در فر برشته کنید و هر از گاهی هم بزنید تا طلایی گردد (حدود 10 دقیقه). بگذارید فندق ها برشته شوند و سپس آن ها را خرد کنید.
- کف و کناره های یک تابه سایز میانه را کره بمالید. فندق را در یک کاسه بزرگ بریزید. کره و نمک را در یک قابلمه میانه روی حرارت مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا کره آب گردد. آن را از روی حرارت بردارید و شکلات، پودر کاکائو و وانیل را با همزن بزنید تا یک دست شوند، سپس مایه شکلاتی و فندقی را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط شکلات را روی مخلوط کوکی ها بریزید و هم بزنید تا پوشانده گردد. آن را به ظرف دیگری منتقل کنید و به طور یک نواخت فشار دهید تا بسته بندی گردد. یک تکه پلاستیک را مستقیماً روی سطح آن قرار دهید و حداقل به مدت 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا سفت گردد.
- شکلات را در یک کاسه کوچک بریزید. خامه غلیظ را در یک قابلمه کوچک روی حرارت میانه گرم کنید و هر از گاهی هم بزنید. روی آن شکلات بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند، سپس هم بزنید تا یک دست شوند. بگذارید این مخلوط در دمای اتاق بماند تا غلیظ گردد (30 دقیقه الی 1 ساعت).
- کیک را از یخچال خارج نموده و 45 دقیقه در دمای محیط بگذارید. حلقه فنری را بردارید و کیک را روی پایه کیک یا بشقاب سرو برگردانید. کف تابه را بردارید. حدود یک سوم از مخلوط شکلاتی را روی کیک بریزید و به آرامی با یک کفگیر کوچک آن را پخش کنید. حالا بیسکو کیک شکلاتی شما آماده شده است.
طرز تهیه بیسکو کیک بدون فر
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
- کل زمان تهیه: 40 دقیقه
- تعداد وعده: 10 وعده
مواد لازم برای تهیه بیسکو کیک بدون فر
- 3 فنجان خامه غلیظ شده
- ½ فنجان شکر
- 1 قاشق غذاخوری کره
- ½ فنجان پودر کاکائو
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 5 عدد بادام (خرد شده)
- 5 عدد گردو (خرد شده)
مواد لازم برای تهیه سس شکلات
- 150 گرم شکلات تلخ
- ½ فنجان خامه غلیظ شده
- شکلات سفید برای تزیین
دستور تهیه بیسکو کیک بدون فر
- ابتدا بیسکوییت ها را به قطعات کوچکی خرد کنید.
- خامه غلیظ، نصف پیمانه شکر، 1 قاشق غذاخوری کره را آب نموده و با همزن بزنید تا کره کاملاً ذوب گردد.
- ½ فنجان پودر کاکائو را اضافه نموده و آن را الک کنید.
- به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط صاف و ابریشمی گردد.
- مخلوط شکلاتی آماده شده را روی تکه های بیسکویت بریزید.
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل، 5 عدد بادام و 5 عدد گردو را اضافه کنید.
- همه چیز را خوب مخلوط کنید.
- مخلوط را در قالب کیک فنری بریزید.
- مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
- در همین حین سس شکلات را با آب کردن 150 گرم شکلات تلخ آماده کنید.
- ½ فنجان خامه غلیظ شده را نیز اضافه نموده و صاف کنید.
- به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط صاف و ابریشمی گردد.
- سس شکلاتی آماده را داخل کیک بیسکویتی آماده شده بریزید.
- با کمی ضربه زدن، سس را در همه جا پخش کنید.
- به مدت 4 ساعت یا بیشتر آن را در یخچال بگذارید تا سس شکلاتی کاملاً خودش را بگیرد.
- در آخر شکلات سفید را آب نموده و قبل از سرو با آن روی کیک بیسکویتی را تزئین کنید.
طرز تهیه سابله کیک
مواد لازم برای تهیه سابله مانند مواد تشکیل دهنده بیسکو کیک بدون فر است. مراحل تهیه به شرح زیر هستند:
- ابتدا در یک کاسه بزرگ بیسکویت را به قطعات کوچکی خرد کنید.
- حالا با نگه داشتن یک ظرف بزرگ با مقداری آب، روش دوبل جوش را آماده نمایید. بعداً یک کاسه بزرگ قرار دهید.
- فنجان خامه غلیظ شده، ½ پیمانه شکر، 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کره کاملاً ذوب گردد.
- ½ فنجان پودر کاکائو را اضافه نموده و صاف کنید.
- به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط صاف و ابریشمی گردد.
- مخلوط شکلاتی آماده شده را روی تکه های بیسکویت بریزید.
- یک قاشق چای خوری عصاره وانیل، 5 عدد بادام و 5 عدد گردو را اضافه کنید.
- همه چیز را خوب مخلوط نمایید.
- مخلوط را در قالب کیک فنری قرار دهید.
- مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
- در همین حین سس شکلات را با آب کردن 150 گرم شکلات تلخ آماده کنید.
- ½ فنجان خامه غلیظ شده را نیز اضافه و صاف کنید.
- سس شکلاتی آماده را داخل کیک بیسکویتی آماده شده بریزید.
- به مدت 4 ساعت یا بیشتر آن را در یخچال قرار دهید تا سس شکلاتی کاملاً خودش را بگیرد.
- بعد از 4 ساعت کیک خوب سفت می گردد. قالب کیک فنری را به آرامی بدون آسیب رساندن به کیک باز کنید.
- در آخر شکلات سفید را آب نموده و با آن قبل از سرو روی کیک بیسکویتی را تزئین کنید.
نکات مهم در تهیه کیک بیسکو
در این دستور ما از بیسکویت به عنوان پایه استفاده کردیم. علاوه بر این، این کیک بدون تخم مرغ تهیه می گردد و برای افرادی که تخم مرغ نمی خورند، این کیک عالی است. طرز تهیه بیسکو کیک بدون فر در مقایسه با دستور پخت کیک با فر، همواره ساده تر و کم دردسرتر است. برای هر دستور پخت کیک بیسکویتی، اولین کار این است که بیسکویت ها را بشکنید یا خرد کنید.
به موازات این مرحله موادی مانند خامه، پودر کاکائو، شکر و کره را مخلوط کنید. سپس مخلوط شکلات ذوب شده را با تکه های بیسکویت خرد شده ترکیب کنید و در قالب کیک قرار دهید. پس از شکل دادن به مخلوط باید حداقل 30 دقیقه یا تا زمانی که خودش را بگیرد، مخلوط را در یخچال قرار دهید. مرحله بعدی این است که پایه شکلات و بیسکویت را فراست کنید. فراستینگ (تزئین روی کیکی با خامه) را می توان با شکلات یا با پنیر خامه ای انجام داد.
کلام آخر
طرز تهیه بیسکو کیک را در این مقاله شرح دادیم، اکنون می توانید این کیک ساده و خوشمزه را در خانه درست کنید. این کیک را می توانید با فر یا بدون فر تهیه کرد. بیسکو کیک برای یک وعده عصرانه به همراه چای معجزه می نماید و باعث می گردد تا اعضای خانواده در کنار هم بنشینند و از خوردن یک دسر شیرین لذت بسیاری ببرند.
منبع: اسنپ مارکت