فوت و فن های تهیه خیارشور خانگی

به گزارش مجله کالارنا، خیارشور همواره چاشنی دلپذیر غذا های فست فودی بوده است؛ انواع و اقسام مدل های آن هم در سایز ها و کیفیت های مختلف در بازار هست، اما قطعا درست کردن آن در خانه به پای نمونه های بازاری و کارخانه ای اش نمی رسد.

فوت و فن های تهیه خیارشور خانگی

هرچند فوت و فن های مخصوص به خودش را دارد، اما وقتی فوت کوزه گری اش را یاد بگیریم دیگر رهایش نمی کنیم.

مواد لازم برای تهیه خیارشور:

خیار تازه: 2 کیلو

ترخون: 4 الی 5 ساقه

سیر: 5 حبه

آب جوشیده خنک: به اندازه لازم

نمک و فلفل: به اندازه لازم

سرکه: نصف لیوان

طرز تهیه خیارشور:

1. خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های بزرگ می ریزیم.

2. سپس چند ساقه ترخون و 3 حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط نموده و به اندازه دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیار های داخل شیشه می ریزیم.

3. آنگاه در شیشه را محکم می بندیم.

4. سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم، و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

5. توجه کنید پس از به جوش آمدن آب، به مدت 15 دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.

6. سپس شیشه را از قابلمه خارج نموده و می گذاریم تا خنک گردد.

7. وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت 24 ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف گردد.

فوت و فن ها:

- این خیارشور شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می گردد و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه است.

- برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته آن را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور آن را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید می تابد قرار دهید.

- اندازه نمک بستگی به خودتان دارد، اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب است. برای ترد شدن خیار شور می توانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور بهره ببرید.

- حتما توجه داشته باشید که در بطری را محکم ببندید وگرنه خیارشور کپک می زند..

  • خیار ها را بعد از شست و شو حتما خشک کنید.
  • منبع: ایرنا
منبع: فرارو
انتشار: 29 آذر 1400 بروزرسانی: 29 آذر 1400 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 1956

به "فوت و فن های تهیه خیارشور خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های تهیه خیارشور خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید