توئیت سفیر انگلیس درباره نشست هماهنگی مدرن سازی راکتور آب سنگین اراک

به گزارش مجله کالارنا، سفیر انگلیس با اشاره به نشست هماهنگی مدرن سازی راکتور آب سنگین اراک در تهران، همکاری های غیرنظامی هسته ای را یکی از مهمترین منفعت های برجام برای ایران برشمرد.

توئیت سفیر انگلیس درباره نشست هماهنگی مدرن سازی راکتور آب سنگین اراک

برای دیدن بریتانیای کبیر با تور ارزان انگلیس همراه باشید.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرنگاران، راب مک ایر سفیر انگلیس در تهران امروز (دوشنبه) در صفحه توئیترش با انتشار تصاویری از نشست هماهنگی درباره مدرن سازی راکتور تحقیقاتی اراک نوشت: همکاری های غیرنظامی هسته ای یکی از مهمترین منفعت های برجام برای ایران می باشد.

وی اضافه کرد: خوشحالیم از اینکه میزبان پروفسور رابین گرایمز به همراه هیأتی از بریتانیا و چین برای گفتگوهای فنی در مورد پروژه مدرن سازی راکتور اراک می باشیم.

به گزارش فارس، نشست هماهنگی ایران و روسای مشترک کارگروه مدرن سازی راکتور تحقیقاتی خنداب (اراک) با حضور هیأتی از سازمان انرژی اتمی ایران و هیأت هایی از چین و انگلیس صبح امروز دوشنبه 22 مهر 1398 در محل سازمان انرژی اتمی ایران برگزار گردید.

بهروز کمالوندی معاون امور بین الملل حقوقی و مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی، راب مک ایر سفیر انگلیس در تهران و هیأت کارشناسی از چین به ریاست وی کینگ مینگ از بخش همکاری های بین المللی کمیسیون انرژی اتمی چین (CAEA) ، ریأست هیأت های سه کشور در این جلسه را بر عهده داشتند.

حمید بعیدی نژاد سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن امروز (دوشنبه) در صفحه توئیترش از سفر هیأتی از متخصصان هسته ای انگلیس به ایران اطلاع داد و نوشت: هیأتی از متخصصان هسته ای انگلیسی برای تکمیل فرآیند مدرن سازی رکتور اراک که بر اساس مقررات برجام صورت می گیرد به تهران عزیمت نموده اند.

وی اضافه کرد: گروه کاری مدرن سازی رآکتور اراک علاوه بر ایران، با عضویت آمریکا و چین برگزار می شد که بعد از خروج آمریکا از برجام، با عضویت چین و انگلیس برگزار می گردد.

به گزارش فارس، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی اخیرا در اظهاراتی خاطرنشان کرد که حداکثر تا سه هفته آینده قسمت ثانویه رآکتور آب سنگین اراک راه اندازی می گردد و اضافه کرد: بخش عمده آب سنگین اراک در قسمت ثانویه است. دوستان در 4 سال گذشته قسمت ثانویه را به جایی رساندند که تا سه هفته آینده رونمایی خواهیم کرد و ماشین ناقص جابه جایی سوخت نیز کامل شده و تا سه هفته آینده نصب می گردد.

رئیس سازمان انرژی اتمی اوایل مهر ماه نیز با اشاره به بازطراحی مفهومی، پایه و تفصیلی راکتور آب سنگین اراک توسط متخصصان ایرانی و ارزیابی علمی و تأیید از سوی متخصصان چینی، آمریکایی و سپس انگلیسی گفته بود: انشاء الله در دو سه ماه آینده خبر خوبی در مورد این پروژه اعلام می گردد و اقدامات خوبی را شاهد خواهیم بود. این راکتور از نظر طراحی، اعتبار جهانی دارد. امیدواریم روزی بتوانیم اسناد علمی درباره فعالیت های اجرا شده در این پروژه را در معرض رأی و قضاوت متخصصان و افکار عمومی قرار بدهیم.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 2 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 420

به "توئیت سفیر انگلیس درباره نشست هماهنگی مدرن سازی راکتور آب سنگین اراک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توئیت سفیر انگلیس درباره نشست هماهنگی مدرن سازی راکتور آب سنگین اراک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید