طرز تهیه کیک موز و شکلات؛ ترکیبی خوش عطر و خوشمزه

به گزارش مجله کالارنا، موز یکی از میوه های بسیار خوشمزه است که معمولا هواداران بسیار زیادی دارد. اگر در پی کیکی می گشتید که در عین خوش طعم بودن، مقوی باشد و دستور پخت آسانی هم داشته باشد، کیک موز و شکلات پیشنهاد ما به شماست. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه کیک موز و شکلات را به شما آموزش می دهیم که امکان ندارد بعد از چشیدن طعم آن، تبدیل به کیک محبوب شما نشود.

طرز تهیه کیک موز و شکلات؛ ترکیبی خوش عطر و خوشمزه

مواد لازم

  • موز: 3 عدد معادل یک و نیم پیمانه
  • آرد سفید: یک و نیم پیمانه
  • جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • دارچین: یک قاشق چای خوری
  • کره: 100 گرم
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: دو عدد
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • شکلات چیپسی نسوز: نصف پیمانه

مناسب برای: 8 نفر

زمان پخت: یک ساعت

طرز تهیه کیک موز و شکلات

  1. فر را در دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم گردد.
  2. موزها را پوست بکنید و با پشت چنگال کاملا له کنید. اگر موزهای شما رسیده نبود، می توانید آن ها را در فر دمای 180 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا پوست آن ها سیاه و موزها کاملا نرم شوند.
  3. یک و نیم پیمانه آرد قنادی را با یک قاشق چای خوری جوش شیرین، یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک قاشق چای خوری دارچین مخلوط نموده و کنار بگذارید.
  4. 100 گرم کره ذوب شده را در داخل یک ظرف مناسب بریزید سپس سه چهارم پیمانه شکر سفید را به آن اضافه نموده و هم بزنید. دو عدد تخم مرغ هم دمای محیط و یک قاشق چای خوری عصاره وانیل را به مخلوط شکر و کره اضافه نموده و خوب مخلوط کنید تا کاملا یک دست شوند (نیازی به استفاده از همزن برقی نیست). در نهایت موزهای له شده را به مواد خود اضافه نموده و مخلوط کنید.
  5. مواد خشک را روی مایع کیک در دو مرحه الک کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. یک دوم پیمانه شکلات چیپسی نسوز را به مایع کیک خود اضافه نموده و با لیسک هم بزنید.
  6. داخل قالب 25*10 را کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را داخل آن بریزید و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه قرار دهید تا کیک بپزد. اگر فر شما برقی است، حرارت پایین و فن را روشن کنید و اگر فر شما گازی است، حرارت پایین را روشن کنید و در آخر 3 الی 4 دقیقه گریل را روشن نموده تا روی کیک طلایی گردد.
  7. زمانی که کیک را از فر خارج کردید، با سیخ چوبی پخته شدن آن را تست کنید. زمانی که حرارت کیک کمتر شد، آن را از قالب جدا نموده و بگذارید کاملا خنک گردد و سپس با چاقوی اره ای آن را برش بزنید.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 4 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 4 اردیبهشت 1404 گردآورنده: kalarena.ir شناسه مطلب: 2486

به "طرز تهیه کیک موز و شکلات؛ ترکیبی خوش عطر و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک موز و شکلات؛ ترکیبی خوش عطر و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید